Hva er Retinol serum og fordelene med det? - Skinroller.no

Opptil 40% rabatt på nesten alt

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Opptil 40% rabatt på nesten alt

  • Gratis frakt over 799 kr
  • Over 200.000 fornøyde kunder!
  • Gratis faktura, betal neste måned
slider-image-https://www.skinroller.no/image/2757/Retinol.jpg

Behandle rynker og fine linjer på en effektiv og naturlig måte

En god hudpleierutine er veldig viktig for å ta godt være på huden og vil booste huden på en naturlig og effektiv måte. Det er spesielt viktig med kvalitetsrike produkter som er basert på naturlige ingredienser og som ikke har noen kjemikalier i seg, siden dette kan være skadelig for huden. Det finnes i dag utallige hudprodukter som inneholder en blanding av naturlige og kjemikal-baserte ingredienser og dette er noe vi ikke anbefaler, spesielt hvis du ønsker
langvarige resultater uten å måtte ty til drastiste tiltak som unødvendige og dyre hudbehandlinger eller kosmetiske inngrep.

Vi har en rekke startpakker og istedenfor å teste ut et produkt om gangen, hvorfor ikke teste ut produktene sammen?

Hvordan fungerer Skinroller + Retinol?


Det er nettopp derfor Skinroller + Retinol serum er blitt laget som er vår bestselger. Kombinasjonen av Retinol Serum og Skinroller er den perfekte hudbehandlingen som består av to produkter som sterkt stimulerer produksjonen av kollagen i ansiktet. Dette gjør at fine linjer, rynker og arr reduseres betraktelig og huden blir glattere og fastere, grove porer blir mindre synlige og elastisiteten forbedres

Hva er en Skinroller?
En dermaroller stimulerer hudens produksjon av kollagen og får huden til å reparere seg selv ved å skape små mikrohull i huden. Resultatet blir mykere og fastere hud, spesielt effektiv mot rynker. Skinroller behandler bristninger, cellulitter, arr, håravfall, rynker og mye mer. Det er også en vitenskapelig bevist metode produsert av hudleger som gir langvarige resultater. Dermarolleren kan brukes både på kropp og i ansiktet for å gjenopprette og redusere hudskader og problemer som har oppstått gjennom årene.

Hva er Retinol Serum?
Retinol serum inneholder kun rene og aktive ingredienser. A-vitaminet Retinol har ifølge kliniske tester vist å ha en foryngrende effekt ved å øke kollagenproduksjonen slik at huden holder seg spenstig og motvirker alderstegn, samt gir mer glans. Retinol serumet brukes best i kombinasjon med Skinroller. 

Fordeler med Skinroller + Retinol
-Perfekt for å behandle rynker, kviser, solskader, gamle kviser, arr og forstørrede porer
-En metode som gir effektive resultater
-Retinol serum skal brukes rett etter Skinroller (dermaroller)
Denne duoen er en ypperlig startpakke for nybegynnere og vil hjelpe deg å starte med en
naturlig, effektiv og kvalitetsrik hudpleierutine som virkelig gir langvarige resultater.