Opptil 40% rabatt på nesten alt

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Opptil 40% rabatt på nesten alt

  • Gratis frakt over 799 kr
  • Over 100000 fornøyde kunder
  • Gratis faktura, betal neste måned

Frågor och svar om Skinroller

Hva er en Skinroller?

En Skinroller består av månge små mikronåler som penetrerer huden og stimulerer vekst og fornyelse av hudceller. Du bruker den ved å rulle hudrolleren over problemområder på huden. Skinroller er laget i Japan med høy kvalitet av titan nåler.

Hva er forskjellen mellom dermaroller og skinroller?
Dermaroller og skinroller er to ulike navn for samme produkt, så det finnes ingen forskjell.

Hvor raskt vil du se resultater?

Det kommer veldig annpå hvilket hudproblem du ønsker å behandle og hvor mye huden trenger å reprodusere seg selv. Prosessen kan pågå i flere uker, men du ser ofte synlige forandringer allerede etter en uke. Fornyelse av det øverste hudlaget skjer omtrent hver 40 dag. Det betyr at etter bare et par behandlinger kan endringen være signifikant. 

Hvor ofte skal jeg bruke min Skinroller?

Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at det er noen skuespillere som anbefaler hjemmebehandling med mikronedling flere ganger i uken, men dette er ikke noe vi anbefaler.  Uavhengig av behandlingsområde, skal du ikke behandle din hud mer enn 1-2 ganger hver uke med Skinroller. Det mest ideale er å bruke din Skinroller minst 1-2 ganger per uke med et serum av høy kvalitet. 

Eksempel på hvor ofte man skal bruke Skinroller i ansiktet: 

0.5 mm: En gang per måned til en gang i uken, avhengig av hvor sensitiv hud du har

1.0mm: Maks tre ganger per måned 

1.5mm: En gang per måned


Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal velge?

Det avhenger av hudproblemer du vil behandle og hvor mye huden din trenger å regenerere. Prosessen kan vare i flere uker, men du ser ofte synlige endringer etter en uke. Fornyelse av det øverste laget av huden foregår omtrent hver 40. dag. Dette betyr at etter bare et par behandlinger kan endringen være signifikant.

Nålene på Skinroller kommer i forskjellige størrelser og kan trenge inn dypt i huden. Velg størrelse basert på hvilken del av kroppen du vil behandle. Størrelsene varierer fra 0,5 til 1,5 mm.

0,50 mm:

Detta er den minste størrelsen på nålen og den brukes primært på hud som er tynnere og delikat. Perfekt til bruk på ansiktet for å behandle mindre arr og rynker, samt å forhindre rynker. Vi anbefaler også denne størrelsen for de som ønsker å behandle eller forhindre håravfall og tynt hår.

1,00 mm:

Denna størrelsen er perfekt for å redusere mellomstore til større arr. Fungerer til og med effektivt mot nye rynker, små rynker og mindre cellulitter på kroppen. Størrelsen bidrar til å gi deg en fastere hud og kan også brukes til dype akne arr.

1.50 mm:

Vår største nålstørrelse er for deg som vil behandle større cellulitter og dypere bristninger i huden. Denne størrelsen passer også ypperlig mot arr. Bruk på tykkere hud som på lår og skinker. Denne størrelsen har også en god effekt på dype arr og på kirurgiske arr. 

Kan jag bruke Skinroller med forebyggende formål? 

Ja, Skinroller fungerer utmerket med forebyggende formål, og vil behandle arr, bristninger, cellulitter, håravfall og ujevnheter i huden.

Kan jag bruke hudroller på sommeren?

Ja, det går utmerket å bruke Skinroller under sommeren. Vær uansett forsiktig med direkte sol etter bruk, spesielt hvis huden blir veldig fort rød etter behandlingen. Du kan med fordel bruke din Skinroller på kvelden slik at huden får hvile seg før den utsettes for sol. Bruk gjerne en pleiende krem som beskytter mot arr i solen og glem heller ikke at huden alltid føler seg best med en god SPF.