Opptil 40% rabatt på nesten alt

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Opptil 40% rabatt på nesten alt

  • Gratis frakt over 799 kr
  • Over 100000 fornøyde kunder
  • Gratis faktura, betal neste måned
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.

Anti Acne

  • På lager
379 nkr
  • Gratis levering over 799 kroner
  • Gratis faktura, betal neste måned
  • Gratis levering over 799 kroner
  • Gratis faktura, betal neste måned

For deg med problemhud har vi funnet frem en billig pakke med tre av våre beste produkter mot akne. En aktiv trio med svenske favoritter.

Om produkt

Cicamed ASD active cleansing gel: er en dyptrensende rensegel spesielt utviklet for fet- og kombinert hud. Rensingen er pH-balansert og ingrediensene noe utvalgt for å effektivt fjerne urenheter, forebygge fremveksten og balansere overflødig talgproduksjon uten å virke uttørkende eller forstyrrer hudens beskyttende barriere. Formulert med glykol- og salisylsyre for å varsomt eksfoliere det øverste hudlaget og løse opp tiltettede porer.

Cicamed ASD active moisturizer: er en silkeglatt og lett ansiktsvæske spesielt produsert for å balansere og pleie fet- og kombinert hud. 
Formelen er noe utviklet for å forebygge fremveksten av urenheter, reglere talgproduksjon og dempe rødhet uten å virke uttørkende eller irriterende for huden. Salisylsyre løser opp tiltettede porer samtidig som zink og vitamin A minimerer porer og hemmer de bakteriene som forårsaker urenheter.

Cicamed ASD 3-in-1 Spot Treatment: Takket være en vitaminkompleks stimuleres hudens fornyelsesprosess som motvirker arr og misfarginger etter kviser. Dessuten virker produktet forebyggende mot nye utbrudd og skaper et gunstig miljø for helbredelse av mer diskrete arr. Kviser kan du få uansett alder, men det er aller vanligst i tenårene på grunn av økt talgproduksjon i kombinasjon med flere hormoner.

Vanliga frågor

Q: Hur lång är leveranstiden?
A: Den normala leveranstiden är 1-3 dagar (2-4 dagar till Gotland och Norrland) 

Q: Kan jag använda era produkter under gravidtet? 
A: Ja, våra produkter går att använda. Vi avråder dock från ingrediensen Vitamin A under graviditet. Även Skinroller går att använda.

Q: Hur mycket kostar frakten?
A: Just nu är frakten vid köp över 299kr eller mer. Annars endast 50kr. 

Be first to write a review about this product!

Din kommentar: